15/04/2009

TRISTE FINAL PARA OS SIXERS

Philadelphia 76ers perdeu esta madrugada por sexta vez consecutiva. Fíxoo no Wachovia ante uns Celtics que non contaron nin con Ray Allen nin con Kevin Garnett. Andre Iguodala tivo a oportunidade de darlle a vitoria ao seu equipo pero errou a canastra decisiva. En xeral, aos de Philadelphia encoulléselles a man nos últimos dous minutos, despois de ir por diante case todo o partido, grazas sobre todo a un magnífico segundo cuarto no que estableceu un parcial de 23-32. Só a calidade de Paul Pierce, que anotou 31 puntos despois dunha excelente serie de 7 de 9 triples, impediu que os Sixers escaparan definitivamente no marcador nalgunhas fases do xogo. Andre Iguodala foi o máximo anotador do seu equipo con 25 puntos, inda que os que máis destacaron foron Lou Williams e Thaddeus Young, que volvía da súa lesión de nocello e parecía perfectamente recuperado. O partido desta madrugada foi unha proba entre dous equipos que se verán sete veces máis a partir desta fin de semana, pois cruzaranse nos cuartos da Conferencia Leste. DiLeo non debera ser moi optimista pois hoxe foron incapaces de impoñerse a uns Celtics que xogaron coa segunda unidade a maior parte do partido. Os outros dous partidos da madrugada tamén foron adiantos doutros cruces. Miami Heat visitaba Atlanta e perdeu por 79-81 malia un novo gran partido de Michael Beasley (23 puntos e 13 rebotes). Pola súa banda, os Lakers derrotaron con facilidade aos Utah Jazz (112-125). Andy Bynum foi o máximo anotador dos anxelinos con 22 puntos, o seu mellor rexistro dende que se recuperou da súa lesión de xeonllo. Esta madrugada, con catorce partidos, resolveranse todas as dúbidas que inda quedan na composición definitiva dos playoffs. (Foto da web da NBA)